642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Aseara la MOTOR AG, lansarea a doua noi modele

Cand? Aseara, la ora 19:00
Unde? La MOTOR AG PITESTI.
Ce?  Lansarea a doua noi modele BMW: BMW X1 si BMW GT.
Cine a mai fost? Foarte foarte multa lume, multi oameni de afaceri din judet si din afara lui, personalitati publice inclusiv cuplul Andreea Berecleanu - Andrei Zaharescu - domnul Zaharescu a fost gazda evenimentului, mai tarziu a sosit si Dl. Lucian Mandruta cu sotia si copilul, ba chiar l-am vazut si pe fostul solist de la Gaz pe Foc - nu mai stiu cum se numeste, poate ma ajutati.

Cum a fost? SUPERB!

Intr-adevar, aseara a fost o seara minunata, oferita de MOTOR AG. Voi vorbi punctual, extrem de subiectiv si de personal, despre lansarea noilor modele BMW X1 si BMW GT si cum am trait si simtit eu evenimentul.

Cum spuneam, a fost  o seara minunata. Felicitari sincere MOTOR AG Pitesti pentru experienta oferita, pentru ospitalitatea pe care o aratati de fiecare data la fiecare eveniment.

Si acum sa disec putin seara pe parti:

1. ca om de marketing, tin sa-l felicit pe Dl. Prodanel pentru inteligenta de a organiza evenimente, de a COMUNICA, de a construi relatii, in ultima instanta, de a cheltui foarte multi bani pentru ca brandul BMW sa ramana mereu viu in memoria si constiinta clientilor si potentialilor clienti BMW.
Este cea mai proasta solutie ca o companie, in speta ca un dealer auto, sa bage capul la cutie a) bazandu-se pe promovarea si publicitatea nationala (de cele mai multe ori pe TV) a brandurilor de masini pe care le comercializeaza; b) cramponandu-se de scuza crizei economice si financiare, care obliga, spun ei, in primul rand la taierea bugetului de marketing - publicitate, branding.
MOTOR AG Pitesti este cu cateva mii de kilometri inaintea, de exemplu, Euro Tehno Group Pitesti (tacut, timid, asocial) din punctul acesta de vedere si sincer, dupa demarajul pe care il are in fata competitorilor, cu greu poate fi ajuns. Chiar si in cazul in care MOTOR AG ar opri putin sa "alimenteze"!  Iar acest avans se datoreaza doar capacitatii de intelegere a, cum se zice in Romania si URASC cuvantul asta, a "patronului" cu privire la importanta comunicarii de marketing.

2. ca organizator de evenimente, am trecut prin organizarea unui eveniment in septembrie si stiu cat de multe elemente si detalii sunt de luat in calcul si cu atat mai mult pot aprecia faptul ca evenimentul a fost aproape fara cusur. Ambianta, decorul, mobilierul, catering-ul, luminile, fotografiile, cadourile de final, totul a stralucit iar pentru asta, Agatha si Tania si cu siguranta multi oameni din spatele lor (multi barbati experti de la tehnic, cel mai probabil) au un merit deosebit. Singura observatie pe care imi permit sa o fac este legata de sunet, mica problema pe care am resimtit-o ca invitat: atunci cand au fost prezentate cele doua noi modele, sunetul microfonului gazdei era relativ scazut, ceea ce nu a permis o buna acoperire a backgroundului sonor, a vocilor invitatilor, a susotelilor.

3. ca invitat, pot spune cu mana pe inima ca a fost o seara minunata. Cat priveste punctul central al serii si anume lansarea oficiala, spectacolul oferit de cele doua noi modele - superbe daca stii sa privesti / intelegi masina nu doar ca pe un mijloc de a epata - a existat doar pentru ca am avut noroc sa am la brat pe unul dintre putinii cunoscatori adevarati si pasionati ai brandului BMW, un adevarat om caruia ii curge sange BMW prin vene. Doar datorita lui am putut experimenta intr-adevar bucuria de a cunoaste aceste doua noi modele - detaliile, inteligenta, grija, inovatia, finetea care caracterizeaza constructia acestor doua modele. Daca as fi fost singura la acest eveniment, as fi resimtit acut faptul ca gazda nu si-a facut datoria de a prezenta macar minimal - 2 -3 elemente de mare rafinament stilistic si inovatie - cele doua modele BMW, asa cum ar fi fost frumos si respectuos pentru brand, nu neaparat pentru mine, ca invitat.

Overall:

Autor:   Nicoleta

0  comenteaza 23 October, 2009  


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.