642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Ziaristi de la The Economist si Frankfurter Allgemeine Zeitung: Mircea Geoana e dator cu explicatii legate de vizita la Moscova

Iepurasul incearca sa ne pacaleasca.... Iepusarul Geoana, navetist pe ruta Bucuresti- Moscova, care comite vizite secrete la Kremlin, incearca sa ne prosteasca, sa ne insulte inteligenta si sa ne dea cu tifla peste neuroni, explicandu-se ca s-a dus in vizita la Moscova - pe ascuns! - ca sa ajute tzarisoara. Rrrraitul Iepurasului suna a minciuna mizerabila, dar na.... la Realitatea TV si la Antena 3 si peste tot la TV, suna a dulce... suna a explicatie logica, scornita pentru prosti, pregatiti sa inghita galusca si gogosile fostului diplomat mare fost prezidentiabil. De aceea o si difuzeaza - pentru prosti, si din pacate si pentru destepti, dar care sufera de un handicap extraordinar de mare: nu au alte surse de informare in afara de TV.

Pentru ca stiu ca putinii oameni inteligenti din orasul Pitesti se "plimba" si pe www.hellopitesti.ro, iata parerea unor jurnalisti obiectivi, logici, rationali, STRAINI, care isi exprima nedumerirea fata de aceste 2 vizite secrete intr-o tara cu reputatia Rusiei.

Din hotnews.ro: Doi jurnalisti de la The Economist si Frankfurter Allgemeine Zeitung, specializati in Europa de Est, au declarat pentru HotNews.ro ca Mircea Geoana ar trebui sa explice vizitele private efectuate la Moscova.

Edward Lucas, The Economist: Ar trebui sa fie foarte atenti sa fie deschisi in privinta contactelor cu regimuri precum cel din Rusia, cu istoria lui de incercari de a manipula politica interna a altor tari

Karl Peter Schwarz, Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ma nedumireste de ce un politician roman cu experienta, fost diplomat si fost ministru de Externe, viziteaza Moscova fara sa ofere informatii si explicatii in acest sens. Trebuie sa fi stiut ca secretele duc la suspiciuni.........................CITESTE MAI MULT pe hotnews.ro !

Sursa foto: http://klauss.weblog.ro

 

Autor:   Nico

0  comenteaza 18 November, 2009  


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat! 0


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.