642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Sa nu uitam.... / VEZI VIDEO !!!

Ion Iliescu: Eu sunt un avantaj pentru Mircea Geoana. Cel mai important lucru pentru tara este stoparea lui Basescu - stopare din ce?!

Declaratii facute de Ion Iliescu la RFI Romania:
Asta e o demagogie ordinara, referendumul acesta inventat de domnul Basescu, referendum care nu are nici o finalitate, pentru ca orice modificare a Constitutiei presupune - e o reglementare prin Constitutie - o actiune parlamentara, cu doua treimi de voturi in Parlament, pentru a putea promova niste modificari ale Constitutiei. Dansul a facut din aceasta chestiune o manevra electorala pentru alegerile prezidentiale. De fapt, trebuia respinsa, actiunea celor cinci ONG-uri era corecta, n-avea ce sa caute aceasta suprapunere pentru alegerile prezidentiale a unui referendum care nu are nici o finalitate, nu poate sa aiba o finalitate.

Cred ca sunt un avantaj (n.red. Pentru Mircea Geoana), adica cele 30 si ceva la suta reflecta tocmai sprijinul pe care i l-am acordat. Pentru tara, in momentul de fata, cel mai important lucru este stoparea domnului Basescu.

"Nu sunt omul nimanui. Nu ma influenteaza nimeni si nimic. Ma consult cu colegii mei. Celor care au experienta, le cer sfatul. Cand e cineva cu experienta de 60 de ani in politica, te duci si-i spui: «Ce credeti, domnul Iliescu, ca este bine de facut?» Asta nu inseamna ca ma influenteaza in decizii", a afirmat, luni seara, la Antena 3, Mircea Geoana.

Autor:   Nico

0  comenteaza 24 November, 2009  


Comentarii

O  hahaha   Joi, 26 Noiembrie 2009 14:22
dorutzu
O, Doamne! Pana acum, anul asta i-ai luat de langa mine pe dansatorul meu preferat, Michael Jackson, actorul meu preferat, Patrick Swayze, cantaretul meu preferat,Stephen Gately si actrita mea preferata, Farah Fawcett. Sa stii, Doamne, ca politicianul meu preferat este Mircea Geoana! :))

___
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.