642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Despre Femeile Petarda Si Barbatii Parapanta.

Femeile regulare sunt divele, printesele, zanele, icoanele la care se inchina cu mana in pantaloni grasii, tacutii, ochelaristii si inginerii, femeile cu picioare cremoase si fund epilat, cu cel mai sclipitor ruj, cu picioarele aproape perfecte, cu rochiile de matase murdarite si ude, nesatulele. Femeile care pleaca la 5 dimineata din club in mertane sau care se impiedica la semafor. Femeile care cred ca: asa cum ti-l educi asa il ai, dar care alearga dupa primul zmeu cu gura mare si camesa jmechera.

Femeile proaste care nu se plicitisesc sa faca sex in pisicute, care alearga orbeste dupa un egoist pierdut in cruciada propriei glorificarii a egoului, cruciada in care ele vor devenii doar o usa sparta, al unei alte case, dintr-un alt sat pradat. Femeile care nu se obosesc niciodata sa se gandeasca ca fututul, bautura, banii si statutul nu sunt totul. Femeile care cad de pe tocurile inalte si plang la sfarsit mustrate fiind de dramul de constiinta mostenit genetic (si evident, necultivat). Femeile care o sug tuturor celor care par superiori, care le vrajesc cu vorbele ieftine invatate de la barbugii de cartier inca de cand erau in scoala generala. Femeile care cred ca daca tipa tare cand se fut sunt campioane. Femeile care niciodata nu vorbesc urat, dar concretizeaza toata uratenia vorbelor ramase nespuse. Femeile care fumeaza ca sa fie cool. Femeile care nu au urcat niciodata pe munte si care nu au calcat niciodata iarba uda dimineata. Femeile care nu dau 2 bani pe sinceritate, dar de fiecare data cand o dau in bara nimeresc sa se intoarca la cei mai sinceri barbati din viata lor si pe care ii uita imediat cum apare o noua iluzie la orizont. Femeile care mustesc dupa sex, emanand insatisfactie si minciuna, care vin cu o fata zambitoare zicand ca se pisa pe tine si ca nu au nevoie de nimic. Femeile ce se cred in control si care nu au prieteni adevarati.

Baietii parapanta sunt domnisorii, craii, zmeii, atotstiutorii, zeii la picioarele carora cad virginele, singuraticele, nehotaratele, cei pe care ii urasc hidoasele pentru ca nu ii pot avea niciodata, care duhnesc a parfumuri scumpe, care plang dupa banii, care nu ti-ar da sa bei nici apa, pentru ca e apa lor, si nu are cine sa se duca sa le cumpere alta. Baietii care se mosmondesc 2 ore pana parasesc pestera in care traiesc, baietii care nu fac curat, dar isi spala adidasii in fiecare zi. Baietii care te fac prost pentru ca nu ai parintii lor generosi (dar indiferenti).

Baietii care te fut si nu te suna a doua zi, care te folosesc, care vorbesc despre bani si masini, care fac bascalie intotdeauna de cei mai slabi si sinceri. Baietii care pentru statutul lor ar omori. Baietii manati de frica de a nu fi locul 2 si nu de curajul de a se autodepasi. Baietii care spun ca nu au nevoie de prieteni, si ca e bine sa ai  doar cunostinte multe. Baietii egoisti, care nu tin cont de dorinta celorlalti, carora le place sa deranje ca sa fie in centrul atentiei, care se pisa pe alegerea celorlati. Baietii care nu se obosesc niciodata sa inteleaga o fata, sa o iubeasca si sa o descoasa si care sunt manati de dorinta animalica de a-si etala coama dupa ce se fut. Baietii care cred ca barbatul fara burta e ca mercedesul fara stea.  Barbatii care vin in bratele prietenelor plini de ipocrizie plangandu-se de viata lor tumultoasa.
 


Iulian T.

Autor:   Iulian T.

0  comenteaza 8 December, 2009  


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat! 0


Comentarii

O  ...   Marti, 8 Decembrie 2009 16:57
ananda
ce caracterizari...suna 1pic prea dur si destul de critic,dar sunt de acord cu tine,e trist ca exista intr-un nr ridicat astfel de specimene...

ai inceput cu dreptul,parerea mea,continua la fel!:)

___
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.