642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Fetele si Alcoolul

            Alcoolul, bautura elixirica si puternica folosita in scop distractiv sau autodistructiv si fetele, nimfele care se folosesc de ea.

            In functie de starea respectivei persoana, bautura este de fapt victima. Ne folosim de ea si ii mai si aruncam sticla, la gunoi, in cel mai bun caz.
            Lichidul ajunge in corpul tau si iti accentueaza o stare pe care o aveai. Si cand ajunge in creierul unei fete, .…aici lucrurile se incurca si apar probleme, pentru ca nu stii la ce sa te astepti.
            In cazul unui baiat, de obicei totul este foarte previzibil, ori are chef de distractie, e vesel si simpatic, ori i se trezeste instinctul de animal salbatic si violent care rage din amandoi plamanii iar sticla din mana lui devine o posibila arma sau exista si a treia varianta in care se duce la somn.
            Fetele in schimb, sunt mai ciudate, iar situatia este cu totul alta. Nu ar trebui sa fie asa, dar sa fim seriosi, lumea nu prea e obisnuita cu ele in felul asta. Poate in alte tari da. Si cum populatia de sex masculin si jumatate din cea feminina de la noi din tara ne vad pe noi fetele la cratita si cu matura in mana, (bine acum am evoluat…aspirator) logic ca suntem privite cu o spranceana ridicata.
            Si sunt comentarii de genul: ’uite-o ma si pe asta’ Asa, si...? Nu cred ca e nimic rau in faptul ca din cand in cand luam o portie mica de alcool si ne permitem sa have fun.
           Nu incurajez fetele sa devina betive inraite pentru ca si in cazul domnilor nu mi se pare sanatos atunci cand creeaza dependenta si bei pana iti dai intestinele afara, iar singurul tau scop in viata este sa sa iti injectezi vodka in vene.
           Si sa ne imaginam o domnita impreuna cu un tip la un pahar de vin, apoi la unul de bere. Atmosfera se incalzeste, ea simte nevoia sa isi mai dea jos din haine. Din cauza caldurii evident. Inca o bere si se renunta la pahar ca nu isi mai are rostul. Se ajunge la striptease evident. Asta e un caz bun, ea se distreaza, el se distreaza, totul e bine.
Si hai sa incercam si altceva. O tequila! ..., de ce nu? Pana cand lucrurile scapa de sub control. Ha ha totul se cam invarte si incepe sa vada dublu. Ajunge la stadiul in care se produce inevitabilul, … pe pantofii lui.
Urmeaza intrebarile care ii bombardeaza capul: “m-a vazut cineva?”, “a fost chiar asa rau?”. Depresia vine cu suspine, iar a doua zi dimineata cu o intensa durere de cap.
Oricui i se poate intampla.
            Cumva alcoolul ne dezvaluie o alta fata a noastra pe care poate nu o cunosteam.
Asa ca in speranta de a descoperi cum va manifestati in prezenta licorii lui bachus, indrazniti macar de curiozitate!
 
            So girl, go get yourself some bozze and make sure he is “protected”!

 

Autor:   Roxana

0  comenteaza 19 January, 2010  


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat! 0


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.