642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Keep your memories alive!

Omul cat traieste are parte de diferite senzatii, unele mai puternice ce raman in minte, altele mai putin ce sunt date uitarii.

Sigur vi s-a intamplat ca intr-o dupa-amiaza ploioasa sa va vina in minte diferite franturi din diferite momente, unele importante care normal ne afecteaza si unele nesemnificative care raman inexplicabil in capul nostru, si ne revin in minte inconstient exact atunci cand ne asteptam mai putin.
 
Unui om ii ramane impregnat in minte un miros ce vine asociat de un moment, un vis ce poate sa-i aduca aminte de o aspiratie sau de o frica, o senzatie sau un sentiment ce reinvie un zambet, ori din contra o lacrima in ochi, sau pur si simplu o traire ce o revedem cu ochii mintii.
 
Cu toate ca experienta mea de viata e mica, si varsta pe care o am si mai mica, am inmagazinat in minte o multime de trairi.
Din plictiseala, am incercat cu o prietena un exercitiu: una dintre noi numea o senzatie iar cealalta o asocia cu un moment.
 
Miros de fan cosit? Hmmm... vacantele lungi la bunici. Vantul ce-ti mangaie obrajii? Apus de soare pe malul marii. Ploaie torentiala? Primul concert adevarat. Coldplay- The scientist? Degetele mele pe clape de pian. Precum si muuulte altele, unele superficiale, altele profunde.
 
A fost amuzant sa-mi dau seama care este primul lucru ce-mi vine in minte, dar in acelasi timp melancolic. A fost o intoarcere in timp, iar in felul asta chiar am alungat orice urma de plictiseala.
 
Trebuie sa recunosc ca cel mai des imi aduc aminte de diverse lucruri cand ascult o piesa, sau cand simt un miros cunoscut. Dar la cat de mult mi se invartesc rotitele din creier, mi se intampla sa fac legaturi din orice.
 
Ce sunt amintirile? Modul prin care ne mentinem trecutul viu. Acestea sunt speciale, unice, si ne fac diferiti. Ne alina suferintele si ne aduc aminte de adevaratele valori ale vietii. In concluzie: pastrati amintirile pentru ca ne umplu sufletul, si nimeni n-ar dori sa fie gol pe dinauntru.
 
See ya next time.
Autor:   Cristina

0  comenteaza 26 January, 2010  


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat! 0


Comentarii

O  true   Marti, 26 Ianuarie 2010 20:19
dorinel
Tony angrily describes \"Remember when...\" reminiscing as the lowest form of conversation

___
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.