642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Unde o sa dea gres tehnologia. Sau poate ma insel eu ?!

Am visat ciudat in dimineata asta.
Se facea ca topaiam pe niste ghetari aranjati intr-o forma ciudata, si ca aproape orice imi doream se materializa instantaneu. Cerul era ciudat, era alb si din el se coborau spre pamant niste tentacule albe, precum crengile unui copac intoarse spre pamant.

Dupa ce am coborat ghetarul si am topait pe iceberguri asezate in forma concentrica, am inceput sa merg impreuna cu partenerii mei de calatorie printr-o apa mica, putin peste glezne. Imaginile astea si actiunea de aici se intretaiau cu niste ganduri in care eu trebuia sa am grija de 9 pisici, si 2 pui de inca ceva ce nu imi aduc aminte, care ma asteptau acasa sa le dau de mancare. Si mai era o treia dimensiune in care eu calatoream cu trenul si din usa compartimentului trenului intram direct in holul de asteptare al redactiei unui ziar faimos, gen The Times.

Cand ma plimbam printre icebergurile alea mici imi era frica nu cumva sa se rupa crengile alea amenintatoare care atarnau din cer si sa nu fiu prins sub greutatea lor... insa pe masura ce avansam prin apa ...picioarele mele calcau o suprafata tare si dreapta. Am ajuns la un perete mare si inalt care reflecta totul si pe masura ce ma apropiam de el, imi dadeam seama ca cerul este de fapt o reflectie a podelei.

Mi-am dat seama ca sunt de fapt intr-o camera imensa dreptunghiulara ca forma si ca eu am coborat de undeva de sus pe ghetari. Cand m-am oprit in fata peretelui care parea infinit am vazut ca pot sa merg pe 2 coridoare, unul in stanga celalalt in dreapta, coridoare care pareau din sticla si care aveau imagini imense de-o parte si de alta. un fel de expozitie de lcd-uri din care eu puteam alege: puteam sa aleg sa conduc un S, sa stau la plaja, sa joc basket si tot ce imi trecea prin minte ca mi-as dori in momentul ala.

Am realizat ca sunt intr-o realitate virtuala si am cautat disperat iesirea. Iar cand am cautat iesirea mi s-a cerut numele si parola si contul de card pentru autentificare si plata. Nu stiu cum am ajuns acasa ... dar am ajuns si mai traiau doar 5 pisici iar puii de nu stiu ce nu mai erau nici ei.

Cam pe aici m-am trezit din somn.  Am visat o viata virtuala care o sa  in cativa zeci de ani o sa fie, cu ajutorul tehnologiei, o alternativa la viata reala. O sa inceapa ca Vanilla Sky si o sa se termine ca Matrix. O sa platesti sa traiesti realitatea care o vrei, si sistemul o sa se perfectioneze din ce in ce mai mult, astfel incat tu, sa nu sesizezi nici o diferenta. O sa iti poti alege exact ce experienta vrei sa ai: sa faci sex, sa stai la plaja, sa conduci masini scumpe. Si o sa platesti in functie de valoarea brandurilor care le ai in experienta aia virtuala... insa cu mult mai putin decat ai platii in realitate.

Autor:   Iulian T

0  comenteaza 3 March, 2010  


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat! 0


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.