642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


Astazi nu .....

Astazi nu prind Guerrila. Toate posturile da, Guerrila nu. Nu in Pitesti.

Astazi am mers la posta, posta romana, sa trimit un plic recomandat, plic completat cu expeditor si destinatar. Doamna de la ghiseu imi returneaza plicul, pe motiv ca datele destinanarului si expeditorului trebuiau completate invers, expeditorul pe fatza plicului, destinanarul pe spatele plicului. Nu mi-l primeste nici dupa insistente pentru ca el nu va ajunge la destinatie, motiv: cei care sorteaza plicurile spun ca ei au zeci de mii pe zi si nu intorc plicurile pe ambele parti. Norocul celor care au completat corect. Cumpar plic nou, completez corect.

Nu merge Guerrila, nici acum.

Ajung la centrul de diagnostic. Pentru un ekg. Vin cu trimitere. 3 persoane inainte. Termina 2 persoane. Apare o alta persoana, care intra, pentru ca are programare. Mai vine inca una, care intra, pentru ca si ea are programare. Trec 2 ore. Vine randul ultimei persoane care astepta inaintea mea. Apar alte persoane. Doctoritza ma baga pe mine cu inca o persoana de acelasi sex, ca de, ne dezbracam. Omul de dinaintea mea ramane tot afara. Termin si plec. Cumpar 2 covrigi, unul cu mac, altul cu susan. De fapt asta am cerut. Covrigii mei nu au mac, nici susan, dar vanzatorul s-a pacalit cu 20 bani.

Pe la 18.30 ma duc sa cumpar bilete pentru concerte de la Diverta. Ma duc la magazinul de pe Exercitiu. Doamna de la casa imi spune ca ei nu vand bilete la concert. Intreb daca sunt Diverta, pentru ca orice magazin Diverta trebuie sa vanda bilete. Ei nu. Imi spune: Incercati la Mall. Ei vand? Da. Ma duc la Mall. Spun ca doresc sa cumpar bilete la concerte. Imi raspunde ca astazi nu se vand. De ce? Astazi nu este responsabilul de la calculator. Nu aveti calculatorul in fatza? Ba da, dar doar de la celalalt se cumpara. Ok, sa mergem acolo. Nu se poate, responsabilul este invoit astazi. Ok, imi faceti dvs. Nu, pentru ca nu cunosc parola, reveniti maine, ca maine vine la serviciu. Sunati-l sa va dea parola, maine poate nu mai prind bilete. Reveniti maine. Am plecat.

Ascult Coldplay-  viva la vida. Imi spun, in sfarsit merge Guerrila. Nu merge, este alt radio. Nu merge Guerrila. Nu in Pitesti.

Autor:   Rafael

0  comenteaza 12 May, 2010  


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.