642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte

Festivalul de Scurt Metraje "HelloPitesti - Scurte, Bune si Destepte"

 

 

HelloPitesti - Scurte, bune si destepte” este un eveniment organizat de www.HelloPitesti.ro, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman cu sprijinul UNATC, Societatea Culturala NexT si Fundatia DaKINO, cu sprijinul Primariei Municipiului Pitesti. Prieteni: Turism-Muntenia, Yaky Center si Consiliul Judetean Arges.
Pentru mai multe detalii despre program si partenerii evenimentului, vizitati: www.hellopitesti.ro
 Despre SPONSORI:

 

 

 

Vindem cele mai frumoase amintiri viitoare!

ADRESS : Pitesti , B-dul Republicii nr. 88, jud Arges , cod 110014
Tel : 0248 21 85 89  /   0348 401530  / +40722 2312 23  / +40748 22 3132 

 www.discovery-romania.ro / e-mail: agentiaturism_discovery@yahoo.com / turism@discovery-romania.ro
Prima editie a festivalului de filme de scurt-metraj “HelloPitesti - Scurte, bune si destepte” va debuta pe 4 septembrie 2009 in Piata Primariei din Pitesti, va dura trei zile si va beneficia de o selectie valoroasa de filme de scurt-metraj de la Institutul Cultural Roman, de o sesiune de spoturi publicitare marca DaKINO si de „Seara Cristian Nemescu si Andrei Toncu”, o seara speciala dedicata filmelor de scurt-metraj ale cineastilor Cristian Nemescu si Andrei Toncu.

 

Organizat de www.hellopitesti.ro, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman (cu sprijinl UNATC), Societatea Culturala NexT si Fundatia DaKINO, cu sprijinul Primariei Pitesti, festivalul de scurt-metraje „HelloPitesti - Scurte, bune si destepte” (S.B.D.) este primul eveniment de proiectie de scurt-metraje in aer liber din Pitesti, fiind si unicul proiect care ofera publicului pitestean o alternativa la tiparul clasic de eveniment concertistic. 

In fiecare seara, proiectia de scurt-metraje din Piata Primariei va incepe la ora 20:45 si se va intinde pana spre orele 23:45.
 
Vineri si sambata vor fi prezentate publicului filme scurte, bune si destepte, urmand ca festivalul sa se incheie duminica seara cu o proiectie speciala, dedicata memoriei regizorului Cristian Nemescu si a sound-designer-ului si compozitorului Andrei Toncu.
In cadrul acestei proiectii vor fi prezentate o serie de scurt metraje realizate de cei doi cineasti, printre care Poveste la Scara C (regia Cristian Nemescu, inregistrare sunet Andrei Toncu), Marilena de la P7 (regia Cristian Nemescu, sound-design Andrei Toncu), Lampa cu caciula (regia Radu Jude, sound-design Andrei Toncu).
 
In plus fata de proiectia de scurt-metraje, cu incepere de la ora 17:00 in ziua de vineri, respectiv ora 16:00 in zilele de sambata si duminica, publicul va putea participa la variate concursuri cu premii si la karaoke si va asista la un show de „extreme sports” - role, bike, skate – vineri 4 septembrie, o demonstratie de graffiti cu grafferi pitesteni si bucuresteni – sambata 5 septembrie si o expozitie de fotografie a tinerilor pitesteni pasionati de arta fotografica – duminica 6 septembrie.
 

Autor:   Evenimente Pitesti

Piata Primariei, Pitesti
0  comenteaza 4, 5, 6 sept. 2009   


Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat!


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.