642-832 70-432 C4040-109 070-341
 harta evenimente
 sport cu capul fotomix
 pitestiforumisti contact
banner
 bancuri blogcisme festival de scurt metraje pitesti scurte, bune si destepte


StiriPoliticEconomicSocialBasescu catre parlamentarii PDL: Aveti 48 de ore sa va decideti daca mergeti in opozitie sau sustineti Guvernul Boc. Ministrii l-au mintit si l-au sabotat pe premier

Intalnirea informala dintre presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc si grupurile parlamentare ale PDL s-a incheiat duminica, in jurul orei 22.00, dupa aproximativ trei ore de discutii. Surse democrat-liberale au declarat pentru Hotnews.ro ca presedintele Traian Basescu le-a spus parlamentarilor PDL prezenti la intalnirea de la Snagov, ca premierul Boc a "fost sabotat de propriul Cabinet" si ca PDL "este in pericol de pesedizare". Seful statului a fost foarte transant dandu-le parlamentarilor un ultimatum: sustin guvernul sau merg in opozitie.

Presedintele a explicat "sabotajul" prin faptul ca "niciuna din masurile de restructurare a ministerelor si structurilor guvernamentale anuntate de prim-ministru nu au fost puse in aplicare", au precizat sursele citate de agentia Mediafax.

"In timp ce premierul vorbea despre masurile de austeritate pe care trebuie sa si le asume populatie, anumiti ministri faceau angajari in cabinetele proprii sau declarau ca nu este nevoie de reduceri de personal la ei in ograda. Dupa asumare, cer sa se reduca toate la posturile din ministere si din agentii care au fost create pentru clientele politice". Citeste mai mult aici.

Autor:   stiri Pitesti

0 comenteaza 7 June, 2010  
Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii logat!


Comentarii
   login      >>|user nou?   >>
--------

<< hellobacau  | hellosibiu  >>
--------

Locatii
* Cinema / Teatre
* Muzee / Galerii
* Cluburi, baruri, pub-uri * Shopping
* Pizzerii * Farmacii
* Hoteluri / Turism * Banci
* Intretinere / Sport * Benzinarii
* Auto * Notariate
* Administratie locala *Diverse
* Agentii Imobiliare * Restaurante
--------

--------


--------


Poza zilei
poza zilei
--------
logo HP home | despre noi | sitemap | ajutor | termeni si conditii | contact
© Copyright Hello Pitesti 2008. Toate drepturile rezervate.